Contact

Contact

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dat kan per telefoon, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

Wilt u zich direct aanmelden voor verzekerde Basis GGZ? Houdt u dan uw gegevens en digitale verwijsbrief (eventueel foto) bij de hand en klik op aanmelden. U komt daarmee op mijn persoonlijke pagina van 1NP, een koepelorganisatie welke contracten heeft met alle zorgverzekeraars.

Adresgegevens
Hooghiemstraplein 108
3514 AZ Utrecht

Contactinformatie
030-276 69 82
info@ppcutrecht.nl

KvK nummer
58171592

Contactformulier

Let op
Nu het coronavirus zich over Nederland verspreid, wordt ook bij PPC Utrecht hier serieus mee omgegaan. Dat betekent dat de actuele aanwijzingen van het RIVM (zie https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus ) als uitgangspunt worden genomen. De geadviseerde hygi├â┬źnemaatregelen en gedragsregels worden dan ook gevolgd. Wij vragen onzee bezoekers aan de praktijk dezelfde maatregelen te volgen.

Mocht u lichte klachten hebben dan is een telefonisch consult wellicht een alternatief. Beeldbellen via een beveiligd e-health kanaal kan tevens als alternatief ingezet worden. Met vragen over de actuele maatregelen kunt u terecht bij het publieksinformatienummer, tel 0800-1351.

Wachttijd

Momenteel geldt er een wachttijd voor de intake van 4-8 weken. Voor aansluitende behandeling is er na de intake een wachttijd van 6-10 weken (laatste update 12-03-2020).


Links
Stichting 1NP
Stichting Psycho Eindhoven
Vereniging Persoonsgerichte Expertiëntiële Psychotherapie
Nederlands Instituut voor Psychologen
Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten
Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie NVP
Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie
Vereniging EMDR Nederland
www.allepsychologen.nl
GZ-Psychologen Net