Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de klinische psychologie. Ruim 15 jaar geleden startte ik mijn eerste baan als psycholoog. Inmiddels heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en later ook de opleiding tot Psychotherapeut, naast allerlei meer specifieke cursussen en trainingen. Ik heb ruime ervaring in individuele psychotherapie aan volwassenen en jongvolwassenen, opgedaan bij diverse organisaties. Daarnaast heb ik coaching, vaardigheidstrainingen, supervisies, workshops en werkbegeleiding in het kader van de GZ-opleiding gegeven. Ook heb ik gedurende drie jaar een managementfunctie bekleed binnen een landelijke zorgorganisatie.

Sinds 2013 voer ik mijn eigen praktijk waarin ik mij richt op psychotherapie en coaching. Verder ben ik voor verschillende kleine MKB-organisaties aangesteld als vertrouwenspersoon.

Verdieping in het vak, bijhouden van de ontwikkelingen en aanscherping van vaardigheden en visie zijn voor mij een basisvoorwaarde om goede zorg en begeleiding te kunnen leveren.