Psychotherapie

U kunt bij mij terecht wanneer u last heeft van angstklachten, klachten als gevolg van trauma, depressieve klachten, stress-gerelateerde klachten of klachten in de relationele sfeer. Ook als er sprake is van diepgewortelde problemen, in de persoonlijkheid verweven, dan bent u welkom. Ik ben geschoold in cognitieve gedragstherapie, EMDR, persoons- en ervaringsgerichte psychotherapie en psychodynamische psychotherapie. Momenteel ben ik mij verder aan het verdiepen in Emotion Focused Therapy.

De geadviseerde behandelvorm is afhankelijk van jouw hulpvraag in combinatie met mijn inhoudelijk overwegingen op basis van mijn kennis en ervaring als psychotherapeut. Om een passend advies te geven is een intake noodzakelijk, wat gewoonlijk twee tot drie bijeenkomsten nodig heeft. Als er overeenstemming is over de doelen waaraan gewerkt gaat worden en de vorm waarin we dat gaan doen, wordt een behandelplan besproken en worden vervolgafspraken gepland.

De Nederlandse Zorg Autoriteit heeft bepaald dat zorgverleners in de GGZ verplicht een voor- en nameting van het klachtenniveau moeten doen. Dat betekent dat u verzocht wordt in ieder geval bij aanvang en bij afsluiting een klachtenvragenlijst in te vullen.

Een consult duurt standaard 45 minuten. Daarnaast reken ik 15 minuten voor voorbereiding en administratie. Indien geïndiceerd kan e-health ingezet worden, waarbij u in uw eigen vertrouwde omgeving en op uw eigen tijd kunt werken aan uw doelen.

Heeft u nog vragen of of wilt u zich aanmelden? Op de pagina contact ziet u hoe u mij kunt bereiken. Op de pagina praktisch vindt u meer informatie over de kosten.